Den 2: To je teda Sajgon! - (03.01.2008)

Ahoj vsi!

Sajgon Tak jsme konecne dorazili do nejvetsiho mesta Vietnamu a musim rict, ze jsem prijemne prekvapen. Na desetitisice motorek a miliony lidi jsem pripraven byl, ale jsem vazne prekvapenej bezpecnostni situaci a vstricnosti lidi. Musim rict, ze komunisticti pohlavari udelali dobrej krok tim ze postavili uniformovanyho panacka na kazdej roh a tusim ze to udelalo pritrz vsem tem hruzostrasnym storkam, ktery jsem o zdejsi poulicni kriminalite slysel. Holt vedi jak si udrzet jeden z nejvetsich motoru vietnamsky ekonomiky = turisticky ruch. :)

Den 4 Vcera jsme si malinko prispali, abychom se poprali s posunem casu a tak jsme stravili zbytek dne jenom wandrovanim po meste. Taky jsme si najali lod a jeli prozkoumat nejchydsi vychodni cast Ho chi minova mesta a pak sme se ja a Jon nechali ostrihat na 3mm :) a vecer jsme si nemohli odpustit par pivicek. Dneska jsme byli na organizovanym zajezdu na skouknuti tunelu Cu Chi...

Den 4"Asi 65km od HCMC se nachází  rozsáhlý komplex 250km dlouhých podzemních tunelů, které sehrály význačnou roli ve válce ve Vietnamu v letech 1965- 1973. Tunely vedly od HCMC a? po kambod?skou hranici."

SajgonInformativne docela zajimavy, ale fotak sem ani nevytah. o:) To me Sajgon jako mesto plny zivota bavi daleko vic...

No nic zitra razime na pobrezi. Malinko se povalet s kokosem v ruce a rozplanovat zbytek cesty vic do podrobna...

Tak do dalsi internetove kavarny papa! :x

L.

Komentare:

lay - (08.01.2008)

bud mas s sebou sablonu s evropskym rozlozenim klaves nebo mam mylnou predstavu o IT periferiich v zemich rozsypanyho caje :)

(lu)Cinka - (04.01.2008)

Super, jen tak pohodově dal...

domov - (04.01.2008)

přisla jsem o chvili po tobě, malem sme se chytili....vypad? to zajimavě, jen bud opatrny?

klara - (03.01.2008)

mam velkou radost, vypada to pohadkove:)


Napis komentar:

Internetoví­ robo-chuligani mi sem hazej bordelojdni­ prispevky a tak prosim doplnte moje krestni­ jmeno bez diakritky = "lukas".