Den 1: Tak už zase... - (27.12.2014)

Milí čtenáři,

Na stránkách tohoto blogu už se opět začali objevovat pavučiny, a tak nastal čas opatrně fouknout do usazeného prachu na našich batožinách. Většina z Vás se s naším dalším cestovatelským záměrem seznámila na svatební veselici a mnozí z Vás se u té příležitosti také stali přímými sponzory. Ještě jednou děkujeme a v libovolné části našeho deníčku se nestyďte přihlásit o čestnou salvu třeba ve formě čumkarty :) Pro Vás ostatní, zde je na co se můžete těšit:

Cesta "kolem do kola":
--------------------------------
26-27.12. Phoenix (přespání - zde nic neuvidíme, maximálně odlovíme pár letištních kešek)
27.-2.1. Hawaii (příroda, treky, surfing)
2.-8.1. Samoa (pláže a deštné pralesy)
8.-10.1. Sydney (2-denní city tour)
10.-14.1. Lombok (potápění a surfování)
14.-18.1. Bali (chrámy, rýžová pole a opice)
18.-20.1. Seoul (2-denní city tour)

Somewhere en route

Vím, že si asi říkáte: Na to že jde o cestu kolem světa, toho zase tolik nepokryjeme. Na kolegu Willyho Foga to určitě nemá. Ale vzhledem k naším současným kinologickým závazkům je pro nás 80 dní jenom libivá představa z říše snů a fantazie. A tak s časovým fondem jednoho měsíce jsme uvážili, že méně je někdy více a zaměřili jsme se tak na 3 hlavní destinace, které bychom rádi poznali = Hawaii, Samoa a Bali/Lombok. A z logistickým důvodů jsme poté doplňili pár zastávek na "občerstvení".

Ačkoliv formát cesty by mohl nosit nálepku "líbánky" slibuji, že Vás ušetřím nechutných detailů, romantických cukrlátek a historek o hotelových piňakoládách. Já ani moje krásná, chytrá, šikovná žena nevydržíme na plážovém lehátku víc jak pár hodin a tak snad bude co dělat a o čem psát i tentokrát. Tak jdem na to!


FOTOGALERIE >


Komentáře:


Napiš komentář:

Internetoví robo-chuligáni mi sem házej bordelojdní příspěvky a tak prosím doplňte moje křestní jméno bez diakritky = "lukas".