Den 0: Tak uz je to tu zas! - (23.08.2008)

Ahoj vsichni privrzenci cestopisnych blabolu a gramatickych zverstev!

Honza alias MortTak uz je to tu zas. Podarilo se mi zase neco nasetrit a domluvit se s dalsim posukem, ktery by si uzil procestovani neceho kousek dal od domova. Tentokrat vam predstavuji meho londynskeho spolubydlice Honzu alias Morta. Stal hned u z rodu naseho bolivijskeho pichnuti do mapy a pevne veril v uskutecneni i v nejistych casech, kdy se rozhodovalo jestli na to z me strany vubec vyjde cas.

Po zdlouhavem hledani a jeste zdlouhavejsimu bookovani letenky, ktera by splnovala podminku nestanout na uzemi Spojenych statu Americkych jsme konecne vyresili dopravu. Nasi pratele z Americke ambasady v Londyne si nejspis spletli Morta s Usamou Bin Ladinem a pres vsechnu jeho dokumentaci ho prohlasili za hrozbu a nepridelili mu tak ani tranzitni vizum. (Ja se obaval z podobneho vysledku a tak jsem svych registracnich 130 dolaru nechal propadnout a na pohovor ani nesel.)

Nasledky byly jasne a tak nam nezbylo nez hledat prime lety z Evropy do jizni ameriky Tech  bohuzel neni tolik jako pres severni ameriku a tak jsou i drazsi. Nakonec jsme skoncili u spanelske aerolinky Air comet, ktera zrovna neprekypovala pozitivnimi referenci na internetu, ale byla levna a muj katalansky kamarad me uklidnil, ze cestu pres atlantik s touto spolecnosti prezil, tudiz bychom za jistych okolnosti podobne stesti mohli mit i my.

Letime tedy Madrid => Lima 30.8 a planovany navrat je 2/3.10. Predbezny plan je pozvolna se dopravit do Bolivie tam stravit vetsinu casu a posleze se letecky dopravit zpet do Limy.

Predpokladam ze tento prispevek jeste nez odjedeme upresnim, tak ty plany prosim zatim berte jen s rezervou...

Komentare:

Mort - (26.08.2008)

Plany? To uz jsem nekde slysel, jo jo. .... Ahhh, uz to mam, to je nejaka nadavka!


Napis komentar:

Internetoví robo-chuligáni mi sem házej bordelojdní příspěvky a tak prosím doplňte moje křestní jméno bez diakritky = "lukas".